Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 07:03 PM   #37 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: denedim ve oldu

[quote=elector-;468288]
Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[b][i][font=Comic Sans MS]elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...[

[size=4][color=purple] hocam , ne kadar güzel.. bir türlü kısmet olmaması şu anlama geliyor : "amaaan , olur mu öyle şey..yanii şeyy.. belki olur da... ya olmazsa ? " cümlelerini kendi beyinlerinize yerleştirmiş olabilirsiniz bajım.. yani baştan KAYBETMEYE RAZIYIM. kaybetmeyi istiyorum . demiş olabilirsiniz.. tabi olasılıkları konuşuyoruz.. şimdi şöyle düşünelim : kupon doldurmaya filan değil de , nakit paralarınızı yarın loto bayiisinden alacağınız kesinleşmiş olsaydı , siz burada , KISMET OLMADI GİTMEK , dermiydiniz ?... demezdiniz.. gerçekleştirmeyi başaramıyoruz demek ki hocam..yanılıyor muyum ? ilginize teşekkürler , trinitron özelliği , çözünürlüğü maksimum seviyede zihin ekranları dilerim :))
iyi de niye böyle koca koca bağıra bağıra yazdın ki hemşerim?! bir seferde anlayabiliyorum...siz bana bağırırken ben sizin söylediklerinizi kaç gündür etrafımdaki herkese umutla coşkuyla anlatıp duruyordum!gittim bir sürü de kupon aldım, inanmamış olsam umutlu olmasam alır mıyım? dün alamadım işte nedense,
benim hatam herşeyi, tüm hissettiklerimi açıkca ortaya dökmek galiba...içimden gelen şekliyle anlatınca insanlar söylediklerimin gerçekliğine ya da ciddiliğine inanmıyor demekki...daha yalın daha ciddi ifade etmeye çalışırım bundan sonra...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla