Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
canım kitaba pek takılma, ben kitabı okumadan yapmaya başladım.yani alamadım diye üzülme.inan kitaptan birşey anlamadım...önemli olan hayal gücü imgeleme...mesela koku sesler aklında kalıcı şekiller esprili birşey düşünebilirsin.ayrıntılar çok önemli...geçenbir arkadaşın oğlu Antalyada restoran açmış pek gelen yok ne yapayım dedi.hemen imgeleme yapmasını söyledim.içi dolmuş oturacak yer kalmamış..çok yorulduklarını eşiyle oğluyla telefonda konuştuklarını...hatta bundan şikayetçi olduklarını akşam eve geldiklerinde ayaklarına tuzlu su koyduğunu gözünde canlandır.çok güldü bu kadar ayrıntıya ne gerek var...diye ama çok faydasını görüyor şimdi...normalde bile ben bir şey istediğimde mutlaka olmuş halini düşünürüm.hatta komik şeyler bulurum..hepsi de oldu...ama bir defada olmuyor bazen...yapıp bırak birkaç kez sonra gerçeği olunca kıs kıs gülüyorsun..diyorsun ki tam düşündüğüm gibi...iki nokta olması şart değil... |
merhaba, sizden bir şey rica edebilirmiyim eğer kameranız var ise örnek bir uygulamayı çekermisiniz yani demo anlamında... özellikle ruhsallıkla ilgili uygulamaları anlamak zor oluyor... siz olmasanız bile buradan arkadaşlar varsa uygulayıp çeksinler rapidden veya youtube atsınlar bizde olayı tam anlayalım...