Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 08:57 PM   #47 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Talking Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
serkan kardeş... kim tutar seni artık... can-ı gönülden tebrik ederim seni..
yeni hayatın günlükleri... ismine yakışan bir hareket yaptın... yeni hayatında hep böyle mutlu ol... memleketide bırak başkaları kurtarsın... sen seni kurtardın...

Eywallah ablacım güzel dileklerinin aynısından sana da bi demet yolluyorum kabul et (memleket kısmı hariç meleket hepimizin kalsın da bi derdimiz memleket kalsın )
Şincık gelelim sana günlük;
Bugün ateşler içinde yanıyorum güneş yanıklarından dolayı ruhsal bi durum değil yani merak etme
Dışarıda bi yağıp bi kesilen yağmur, hava cehennem gibi sıcak, nem tavana vurmuş, klasik karadeniz havası yani
Bende orta şeker keyfim yerinde havası dewam,telkin listemde değişikliğe gittim biraz sigara telkinini bi doz daha artırdım telkin içeriğini okurken farkettim 3. bölümden sonrası bir daha içmemek içinmiş dewamlılığı sağlamak için hayatım boyunca şu zıkkımı bir daha aramamak için 30 hazirana kadar sigara telkinine dewam ayrıca 3 tura çıkarttım telkini ,tekmeyi atalım sigaraya diye.
Bu arada yarın partimi yaparım , madalyamı takarım

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla