25-06-2009, 01:06 AM
|
#25 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... yıllar önce sıkıntılı ve üzgün yattığım gecelerde, rüyama hep takım elbiseli, çok kibar konuşan, genç bir erkek giriyor beni teselli ediyor..nasıl moralim sıfır olduğu zamanlar..bir gün bu üzüntülerin geçeğini,herşeyin çok daha güzel olacağını üzülmemem gerektiğini söylüyor..hemen hemen hergece diyebilirim...Benimde sınırda olduğum dönemler...epey kafa yordum kim bu genç adam...bildiğim biri değil..çok yumuşak bir ses tonu,çok nazik ve teselli ediyor alışık değilim...çevremde öyle biri yok...yıllar geçti.eşim vefat etti..ben bu rüyayı unutmuştum..sonra ben işe başladım..Eskişehirden sponsorumuz geliyor,sürekli işimizle ilgiliçok kibar çok nazik..düzgün konuşan...yine işle ilgili bir olay oldu.onu yanımda teselli ederken buldum ve dank diye birşey kafamda..aynı ses konuşma,sürekli takım elbise fazlasıyla kibar genç bir bey..çok tuhaf oldum..o ana kadar farkına varmamıştım..teselli ederken aynı sözler konuşmalar şaşırdım...kendisine de anlatmak zorunda kaldım ve ağlamaya başladım..o da ağladı..meğer onlarda annesiyle bizim gibi aynı dertten muzdariplermiş..hatta oğlumla beni annesiyle kendi ilşkisine benzetiyormuş..ikimizde ağladıktan sonra gözlerimizi sildik,toplantıya girdik...yıllar sonra bu kişi karşıma çıktı...rüyalarımda rehberlik etmiş beni teselli etmiş.aynı sıkıntıları o da yaşamış çocukluğunda... |
| |