Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 02:38 PM   #5 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Biz Bir Aileyiz:))

Hayatımda bir şeyleri yarım yapıyorum diye düşünüyordum bu ben değildim ben daha farklı yaratıldım diye hissediyordum bir gün insan düşünerek neler yapabilir diye internette araştırma yapmaya başladım nerden esti bilemiyorum. Temizlik yaparken bir kitap buldum odamda yatılı kalan arkadaşım unutmuştu ilgimi çekti sonra bir kitap daha gördüm arkadaşımda bunlarla ilgili onuda okudum ve hayatım değişti sayfasını nasıl bulduğumu inanın hatırlamıyorum matrixe hükmedin derken buralara kadar geldim sizleri tanıdım benim gibi eksik bişeyler yanlış bişeyler olduğunu farkeden arkadaşlar.. şimdi kendimi kuş gibi hafif hissediyorum evliliğim çocuğum bambaşka anlam katıyor hayatıma. herşeyin farkındayım artık ama bununlada yetinemiyorum herkesin herşeyi farketmesi için çalışmaya devam etmek istiyorum insanların kendi gerçeklerini görmeleri gerek bence burda bitmemeli daha fazla bişeyler yapmalıyız mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seviyorum bunları daha çok görmek istiyorum ee nereden başlayacağımızı öğrendiğimize göre işimiz çok kolay artık hepimizin yolu daha da açık olsun..
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla