[quote=sudem8;468415]
Alıntı:
şamdan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 1 aydır telkinleri dinliyorum ve çok yararını gördüm genel anlamda çok mutluyum.fakat üstesinden gelemediğim korkularım var.uzun süredir devam eden bir ilişkim var ve paronoyalar kurmaya başladım.sanki beni terkedicek aldatıcak gibi bir korku.oysaki sevgisinden okadar çok eminimki.
bu takıntı haline dönüştü ve hayatımı çok kötü etkiliyo lütfen yardım edin nasıl kurtulucam bu saçma düşüncelerden
sevgiler...[/qu şamdancım,saçma oldunu biliyorsun ama yinede korkuyorsun....ne olmasını istiyorsan onu seç,düşün...olmamasını istemediğin düşünceleri at kafandan...korkulan şeyi çekersin hayatına...neden korktuysam onu yaşadım...çünkü seçimini o yönde kullandın için.korktun başına geliyor..hemen düşünceni değiştir..bunun yerine mutlu bir beraberlik seç...seçimlerimizi yaşarız biliyorsun..endişe ve korkuya zaman ayıracağına güzel gnlerinizi düşle ve seç... |
evet sudem8 bende neyi düşündüysem onu çektim hayatıma bunu bildiğim için korkuyorum.zihnime engel olamıyorumki birden kendime geliyorum düşünürken ooo bi bakmışın ben ne senaryolar kurmuşum.güzel şeyley düşünmeye çabalıyorum ama farkında olmadan olumsuz düşünüyorum işte