25-06-2009, 05:04 PM
|
#332 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: melodiss Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar size bir ricada bulunabilir miyim?
sorun kardeşimle ilgili ama beni o derece alt üst etti ki tüm gece uyuyamadım aglamaktan...olay kardeşimin eğitimiyle alakalı bir üst sınıfa gecmesi büyük tehlikede...bu hafta son bir şans olarak sınavlara giriyor ama sonuçlarından çok endişeliyim... ailem durumunu bilmiyor ve kötü bir sonuçta sağlıkları tehlikeye girebilir...bu durumu daha önce yaşadık çünkü ...hatırlamak bile istemiyorum...kardeşimin sınıf tekrarı yapması demek okul hayatının son bulması demek ve bu bir felaket o daha lisede ... daha fazla yazamıyorum ...
seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim. | Canım elbette ne demek.hemen arınayım
"Sevgili Yüce Tanrım, Melodiss arkadaşımın kardeşinde meydana gelen ve dışarıda kendini gösteren bu sorunun,içimde barındırdığım sınavlardan kalma,sınıf geçememe hatıralarımın olduğunun bilincindeyim.bunun için senden özür dilerim,lütfen Tanrım beni affet ve bağışla.
Şimdi hemen bu hatıraları seninde ışığınla sıfıra dönüştürüyorum.Böylece herşey en güzel haliyle yaşanmaya devam ediyor.Teşekkürler."
seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |
| |