Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 05:55 PM   #2 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Cevabı bilen var mı ??

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanları anlamayı bıraktım artık anlamadan ama anlayışla. Öyle yapıyorsa öyle hissediyor demek ki şeklinde. İyilik=Aptallık mı ya da İyilik=acizlik mi?
Karşı koymaya gücümüz olmadığı için mi iyiyiz??? Kimseyi kırmak istemiyorum ama sadece bu. Onu bozduğum zaman yüzünün kızardığını, gülümsemeye çalışıp bunu başaramadığını görmek istemiyorum sadece. Kendimi kötü hissediyorum. İnsanları kırmak çok kolay zaten. Ben de acaip laf cambazıyımdır ama yapmak is-te-mi-yorum. Çıkması gerektiği yerde çıkıyor sesim (sanırım ). Anlamıyorum neden üstüme geliyorlar? Özellikle erkekler??? Çok kötü hissediyorum. Benimle alay ettiklerinde Yanlış nerede?
Kardeşlik iyi görünmek için iyi olunmaz, ya iyisindir ya değilsindir eğer yapmacık iyiysen bi menfaat bekliyosan bundan ala şerefsizlik varmı sen bildiğin yoldan dewam et sen iyi ol dünyayı boşwer sen altından olmuşun değer bilen olmadıktan sonra hiç anlamı yok.
Sanırım empatin biraz fazla gelişmiş insanların düşüncelerinide fazla önemsiyorsun bence buna dikkat et yeter.Kolay gelsin

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla