Alıntı:
Sitem Nickli Üyeden Alıntı
Seni kutluyorum....
Emin ol ki çok kısa bir zaman içinde istediğin işe bu şekilde sahip olabilirsin. Hatırlıyorum da şimdiki işime ulaşmak için ben de senin gibi imgelemeler yapmıştım zamanında.... Hayal Ablam benim ne söylese doğrudur. O herşeyin en güzelini bilir. Senin ve evladın için en güzel günler çok yakında, hatta başladı. Sevgiler wave wave wave |
çok teşekkürler mücevherim
ben henüz kendimi kutlama faslına geçemedim şaşkınlığımdan. bana neler oluyor anlamıyorum. hayatımda "keşke" kelimesini çok nadir kullanmaya özen gösteririm. öyle gerekmiş o zamanki şartlar için demeyi tercih ederim. şimdi diyorumki keşke daha önce farketseydim burayı....
ben hep "sen bunu yapamazsın " diyenlerin sözlerine inat yaparak edindim başarılarımı.
çocukluğum ve evliliğim hep ezilerek geçmişti. hani sanki ben dünyaya belli görevler için gönderilmişim ve onları yerine getiriyormuşum gibi. kendimin farkına varıyorum artık ve ben kendimi seviyorummmm
kabuk değiştirme sürecim bittiğinde yeni ben'den memnun kalacağıma inanıyorum ve açıkçası merakla bekliyorum