Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 11:18 AM   #338 (permalink)
saman
Teğmen

saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Melodiss'ciğim, yapabildiğim tüm yöntemlerle yanındayım canım...

TR-ance'ın listesi gibi bireysel çalışma listesi ben de yapıyorum kişisel olarak ve listeye zaman ayırıp yapabileceğim durumları alıyorum öncelikli olarak...Bana göre tek tek uygulama yapmak gerekiyor. Her durumda farkedilen veya hissedilen şeyler farklı olabiliyor. Bir durumun pek çok bileşeniyle uğraşmakla, çok durumun çok bileşeniyle uğraşmak kıyaslanamaz sanırım...

Hazır örnek; melodiss'in mesajını okuduğunuzda, arınılması gereken konu olarak neyi görüyorsunuz?.. 'Ne'den yada 'neler'den arınacağız? Melodiss'in durumundan mı, kardeşinin durumundan mı? ...?.. Eminim her birimizin durumda gördüğümüz sorunlar farklılık gösterir.

İşte bu yüzden çok bireysel bir iç çalışma olduğunu düşünüyorum ben hoop-arın'ın...

Tam da bu noktada bir şeye dikkat çekmek istiyorum;

Hepimizin bireysel yaşamımızda yaşadığımız ve karşılaştığımız sorunlarımız var değil mi? Sorumluluğu ne kadar üzerimize alır isek, durumları da o ölçüde değiştirebiliriz, biliyorsunuz. Bu yüzden toplu çalışmamıza odaklı kalmakta yarar var bence, sonuca yaklaşmak açısından. Bakın bir 'işsizlik' konusunun ne kadar çok bileşeni var ve bir duayla hallediliverecek konu değil. Zaten hoop-arın da duadan ibaret değil...

Burada bireysel taleplerde bulunan arkadaşlar açısından ben derim ki, biz elbette ki çalışma yaparız, ama bizim bir kerelik çalışmamızdan ziyade, sizin sürekli arınmanız daha etkili sonuç verebilir...

Bunları söylerken işi zorlaştırmak değil amacım. Aksine öncelikle kendimize güvenelim, durumları düzeltebileceğimizi bilelim ve sorumluluk bilinciyle Yaradan'a teslim edelim en yalın haliyle...

evet doğru söylüyorsun, tek tek ve sürekli bir konu üzerinde çalışmak sonuca daha kesin ulaştıracaktır şeklinde düşünelim o halde.. ben bir konu üzerinde arınmaya konsantre olmuşken hoop aklıma başka birşey daha geliyor birden onun içinde dua eder buluyorum kendimi, biraz karışıyor da,, o yüzden hani bütünü kastederek arınma fikrini düşünmüştüm ama aklıma gelenleri liste olarak saklıyım sırasıyla arınma çalışmaları yaparım, daha iyi olur,,

açıklama için çok teşekkür ederim, benim güssel izmirli hemşerim,