26-06-2009, 01:21 PM
|
#340 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: saman Nickli Üyeden Alıntı
evet doğru söylüyorsun, tek tek ve sürekli bir konu üzerinde çalışmak sonuca daha kesin ulaştıracaktır şeklinde düşünelim o halde.. ben bir konu üzerinde arınmaya konsantre olmuşken hoop aklıma başka birşey daha geliyor birden onun içinde dua eder buluyorum kendimi, biraz karışıyor da,, o yüzden hani bütünü kastederek arınma fikrini düşünmüştüm ama aklıma gelenleri liste olarak saklıyım sırasıyla arınma çalışmaları yaparım, daha iyi olur,,
açıklama için çok teşekkür ederim, benim güssel izmirli hemşerim, | Rreca ederimm sevgili hemşerim, ne demek?.. Hepimiz kendimize en uygun gelen biçimini deneyimlerimizle buluruz sanırım. Ben bir konuda çalışırken ona bağlı olarak alttan başka konular çıkabiliyor. Farkındalığıma gelen bu konularda aynı şekilde hoop-arın yaparak devam ediyorum arınmaya. Bir ana konunun alt bileşenleri diyorum buna. Sıfırlama da böyle bir şey olsa gerek sanırım... Tüm bileşenlerden arınmak... Geçen gün 'işsizlik' konusunda çalışmam sırasında, güvensizlik, yetersizlik, imkansızlık...vs korkular su yüzüne çıkarken farkettim, hoop-arın yöntemiyle Yaradan'a teslim ettim. Bu arada 'sınırlayıcı hatıraların sadece negatif olmayacağı, pozitif olarak değerlendirdiklerimizden de arınmak gerektiği' düşüncesi de geldi içimden. Sonra düşündüm üzerinde; gerçekten durumun en mükemmel formatında gerçekleşmesini istiyorsak, tutunduğumuz durumlar ve beklentiler de engeldirler. Öyleyse dedim, ilahi olana yer aç, arın...arın...arın...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |