Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2009, 12:07 AM   #354 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım serpilcim çok üzüldüm...gerçekten acı bir şey insanın sevdiğinden ani ayrılışı...

iki hafta öncede benim kuzenim vefat etti...biz kuzenimle yaklaşık on yıldır görüşmüyorduk...

kanser olduğunu öğrendiğim an yanına koştum...ve ellerine sarıldım...doya doya öptüm onu...

öldüğünde allahıma şükürler ettim benim ona gitmeme vesile olduğu için ve ona doya doya sarılmam için bana zaman ve fırsat verdiği için... tekrar başın sağolsun canım arkadaşım...

bu arada...arkadaşlar...çok ilginç ama gerçekten bu sözcükler bir mucize yaratıyor..

ben düzenli olarak her akşam çalışmalara katılamıyorum...

fakat ertesi gün günün herhangibir saatinde aklıma gelir gelmez bu muteşem sözcükleri arka arkaya ara vermeden söylüyorum...

geçen hafta yaşadığım bir değil bir kaç sorun bu hafta başından itibaren çözülmeye başladı...

(itiraf ediyorum sadece bir sorunum için iki arkadaşımdan destek istedim)
Canım suzzycimm inan kafamı toparlıyamıyorum yazıyı gönderdikten sonra senin kuzenine baş sağlığı dilemediğimi farkettim..canım benimm seninde başın sağolsun allah geride kalanlarına ömür versin..