27-06-2009, 10:57 AM
|
#74 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... çok teşekkürler verdiğin bilgiler için o sayfa açılmadı benim...merak etmiştim.kendimizi yenileme süreci ne kadar ağrılı sancılı olduğu ortada arındıkça hepsi ortaya çıkıyor.ama inan ki rahatsız eden duygu ve düşünceler bu şekilde temizlenip gidecekler...Ben kuantum düşünce tekniğine başladığımda böyle olmuştum.olumlamaları yapıyorum..konuşmalarıma dikkat ediyorum..bir ara kafam durdu sanki...ve bir olayla karşı karşıya kaldım.hiç olmaması gereken haklı iken haksız göründüğüm..yakın arkadaşım dedi ki o kadar uğraşıyorsun şu işle hala başına neler geliyor...daha önce anlatmıştım ya seminerde de sordu Şanal Bey başına kötü bir olay gelen varmı diye.fakat söyleyemedim.oğlum üzülmesin diye ona duyurmamıştım...şimdi bundan arınmaya çalışıyorum...daha yolun başındayız...biz arınmaya devam edelim..hayat devam ediyor tabiki yaşadığımız sürece doğum ve ölüm olacak.ölüm de kötü bir olay değil ki sadece ruh bedenden ayrıldıktan sonra boyut değiştiriyor.ismiracım paylaşımın için tekrar teşekkürler.. |
| |