Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 11:35 AM   #10 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: michael jackson öldü :(

Ben yorum yazmayacaktım ama bana o kadar artık komik geliyor ki kişsel arınma koşulsuz sevgiden bahsederken yazılanların üzerine yazılanlar ve hala bulundugumuz nokta ve o noktadaki bakış açısı..Siyahca cığım öncelikle teşekkür ediyorum ki yazdıklarımı okumuş ve demek istediğimi anlamış..Ben de senin yadıklarına katılıyorum canım..Ben de tam kişisel arınmamızdan ve o arınmamızın dünya üzerindeki herkese her varlığa yansımasından bahsetmek istemiştim..Ve bunu gündemdeki bu ölümü örnek göstererek bağdaştırmak istemiştim..

""Herzaman ne kadar insanlar tek taraflı bakmaya ,kendi açılarından olayları yorumlamaya girişimlidirler değil mi,ne kadar kolaydır "ama o da şöyle yaptı ama böyle yaptı demek....?(özellikle medya ve kamuoyu)Acaba onu bu psikolojiye ve hastalıklara sahip olmaya uğraştıgımız arınma çalışması Ho'P da oldugu gibi hayranları da dahil hiç mi kimsenin payı yok..?""

Düşünmemiz lazım ,eğer sevgi yolunda ilerleyeceksek,ben kimim ki Yaratan dururken bireyleri yargılıyorum veya Yaratan herbir kulunu koşulsuzca sevip nimetlerini bahşediyorsa ben kimim ki nefret duyuyorum kin duyuyorum..Kişisel fikrim,herkesin inancına bağlı olarak hesap verilecek tek bir mercii vardır..Kendimize bir baksak, ayrıldığımız zaman sevgiyle anılabileceğimiz işler veya dostluklar yapabiliyormuyuz?
Daha yazacak çok şeyim var ama burada bırakıyorum ..Bulunduğumuz noktadan 1 adım öteye gidebiliyorsak ve olaylara manevi anlamlarıyla bakabiliyorsak ne mutlu bize..Bir atasözü vardı ;aynası iştir kişinin lafa bakılmaz..

Sevgiler arkadaşlar.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline