Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 12:34 PM   #12 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: michael jackson öldü :(

Işıkcığım benim de demek istediğim buydu ..Senin dediğin gibi birbirimizin hayatlarını nasıl etkilediğimize en güzel örnek

"DAVADAN İLERİ GELEN STRES YÜZÜNDEN MİCHAEL JACKSON AĞRI KESİCİLERE BAŞLADI VE BAĞIMLISI HALİNE GELDİ."

Dün Cnn International da anma programlarını izliyordum, Hint asıllı şifa uzmanı (Kuantum iyileşme kitabı yazarı ve birçok kitabı bulunan )dünyaca ünlü Dr.Deepak Chopra konuk oldu..M.J ile olan arkadaşlıklaırndan ,dertleşmelerinden bahsetti..Onu 1989 yılından beri sürekli ziyaret ettiğini ,birçok kişisel çalışma bilgisi verdiğini ,2005 yılında olan davalardan sonra çok sancılı dönemlerden geçtiğini ,cildindeki renk açılma hastalığının (Vitiligo) nasıl cilt kanserine dönüştüğünü ,bu konuda ve çocukluğunda yaşadıkları,ve dava süresince yaşadığı duygusal yıkımlardan bahsetti..Meditasyon yapmayı öğrettiğini,zihni bırakmanın yolları hakkında konuştuklarını.Uyuşturcu kullanmayı hiçbir zaman bir seçenek olarak görmediğini ama vücudunda ortaya cıkan hastalıklar yuzunden vebu hastalıkların yol açtıgı depresyon,panik atak rahatsızlıkları ,ağrı kesiciler yuzunden doktorların birçok ilaç reçete etmesi ve bunları almak zorunda oldugu hakkında konuşmalarından..Onun bir değişim sürecine girdiğini ancak arınmayı cok zor atlattıgından bahsetti.Bunları da paylaşmak istedim..Bilmeden önce doğruları öğrenerek yorum yapmak en güzeli..

SEvgileR
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline