28-06-2009, 02:28 PM
|
#17 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: michael jackson öldü :( Alıntı: pofuduk Nickli Üyeden Alıntı
iftira mı değil mi bilemem.Ama böyle bir şey olması ihtimali bile mide bulandırıcı...Şimdi halktan sıradan bir vatandaş olsaydı aynı şeyi yaptığı iddia edilen, görüşler daha farklı olurdu, buna eminim.
Suçluyu suçsuzu Allah bilir... halktan sıradan biri olsaydı bu derece yankı yapmazdı bu olaylar.e haliyle biz de dünyanın bir ucundaki halktan michael jacksonun ne yaptığıyla günahıyla sevabıyla ilgilenmezdik...ilgilenEmezdik!
Ama gerçek şu ki; kim olursa olsun masumiyetin sembolü çocuklarımıza böyle bir hareket affedilemez.Dünyadaki en önemli şey hakkını savunamayan, insanların korunmasıdır.özür dilerim düzeltmek zorundayım, affetmek değil, 'atfetmek' demek istediniz.atıfta bulunmak anlamında...
Sevindim demedim öldüğüne ama üzülmedim de...Üzülmek zorunda mıyım, hayır bence değilim...
Ben ölünün arkasından konuşmuyorum, bunlar zaten herkesin, bütün dünya basınının yazdığı çizdiği şeyler, ölümünden sonra bile.
Bizde bir özellik vardır, kör ölür, badem gözlü olurmuş...iÖlülerin arkasından abartılı iyi konuşulur, sanırsınız ki ölen melekmiş.Dedikodu yapılmasına ben de karşıyım, çok kötü bir biçimde, yalan dolanla. aklıma geldi; bizim oralarda ölenlerden sonra insanların tutumuyla ilgili bir atasözü daha vardır, ama buraya yazılacak edepte değil, geçelim... kör ölsün de badem gözlü oluversin, kime ne zararı var hemşerim? sendeki gözü mü istiyoruz?! diyelim dünyanın en berbat insanıydı, e hiç mi iyi birşey yapmadı ki onların hatırına azıcık şu kemiksiz dilimizi tutalım?! cennete gitsin de oradakilerin kulaklarının pası silinsin nolcek?! (bak ne kaa iyi kalpliyim, bencillik edip cehenneme yanıbaşıma gelsin demiom!) |
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |