Cevap: michael jackson öldü :( tuhhh yine başladı düzeltme tikim! tiskiniom kendimden! ama söylemem lazım, sürme haşa değil, 'sümme haşa'dır o... ama ben kesin cehennemliğim, kardeşlik, maalesef su götürmez gerçek bu...bana cennetin kapısını sımsıkı kapayan birşey yaptım da... neyse karıştırmayalım, dua ediyorumki reankarnasyon şeysi doğru çıksın da bari bir kez daha deneme şansım olsun...öhhöö... konuya dönersek, ömrü bu kadarmış öldü, arkasından iyi şeyler söylemek lazım, bize bırakılan vasiyet bu yönde..(peygamberimizin söylediklerini hatırlayın.) hem bakalım bizi kimler yargılayacak?!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |