29-06-2009, 12:55 AM
|
#35 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum uff zor bir karar! söz verince tutmak lazım tabi...napsak? hımmm, hani birşey vardır; bir gerçeği gizlemek için ille de yalan söylemen şart değildir, doğruyu söylememek de seçeneklerden biridir ve bu yalan söylemekle aynı şey değildir... tamam biraz karışık oldu ama sen anladın, gözünden belli... sözünün yerine başka bir anlaşma yap...mesela sözleştiğiniz konuyu saptır, artık diyet yapmak konusunda değil de başka yan bir konuda söz vermiş olursun...diyelim kiiiii, diyet yerine yediklerinin saatine dikkat etme konusunda söz vermiş ol...yani akşam 18:00 den sonra yeme mesela...sonuçta zayıflamayacak mısın? hüff feci güzel anlattığım için benim bile kafam karıştı! aman canım söz verdiğin vatandaş da senin mutsuz mutsuz aç aç dolaşmanı ister mi? (istiyorsa değiştir onu!) hem biz bağyan değil miyiz kıs? biiiiirrr sürüüü yöntem var daha, duygu sömürüsü, şirinlik, dalavere, öhhööö... boşfer unut sen o sözü...ihihihi...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |