29-06-2009, 01:25 AM
|
#37 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben de seni sefüom renkdaşım...yalnız sen ne kadersiz bişiymişinki, sitedeki en iradesiz, en tembel teneke, en unutkan, en yabancı dili türkçe olan, en iki nokta ve bilumum noktalama özürlü, en yanlış anlaşılan ve zaten yanlış anlatan adama rast geldin! püüüü şanssızzz! yok kıs şaka, yani bir kısmı şaka, ehh % 10'u şaka! takma kafaya, amaaannn sallaaaa! saygıdeğer bir atamız ne söz söylemiş: boşfeeeerrrr! öpüom bacım, iyi geceler...benim beyinden dumanlar çıkıyor, uyuyup şarj etmem lazım acil...hadin görüşürük...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |