29-06-2009, 09:00 AM
|
#6 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sacmalik anlaşıldı arkadaşlar.
konunun nereye kadar uzayacağını görmek isterseniz. konuyu tekrar açabilirm. ancak fikir telakisinde bulunuyorken birbirimize herhangibir lütuf(!) ta bulunmamak kaydıyla.
arkadaşlar, nitekim biz kendi üzerimize düşeni yapalım. bencede bir dünya starıydı. hele ki o dansı... her nekadar "they dont ... about us" adlı parçasını dinlesemde...
pamuk un paylaştığı o şarkı sözlerini okuduktan sonra, yargılamak yerine birazda felsefesini algılamayı seçsek??? sanırım işler değişiyor.
amacımız kişiyi yargılamak değil, zaten kişilik anlamında, kimse kimseyi yargılayamaz...
kim olursa olsun, saygıyla anmak gerekiyor diye düşünüyorum. bu düşüncem kimine göre yanlış ta olabilir...
:) unutmamak gerekir ki; herkes tektir. mesela bu mesajı kim okuyorsa ondan bir tane var.
sağlıcakla ve ışıkla...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |