Konu: sacmalik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 08:12 PM   #8 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: sacmalik

'ağzım var konuşurum!' 'ben halk'ım eleştirmek hakkım!' gibi fikirleriniz varsa şu haberi okumanızı öneririm..bakın ağzı olduğu için istediği gibi konuşmayı kendinde hak görenler bir sanatçıyı ölümünden önce ne sıkıntılara sokmuşlar...konuşmak tabi hakkımız, ama acımasızca eleştirdiğimiz hatta iftiralar attığımız 'ünlü'nün de bir İNSAN olduğunu unutmadan!

Popun kralı Michael Jackson'ın ani ölümü tüm dünyada müthiş tepkilere yol açarken, otopsi raporundan da ilk detaylar sızmaya başladı. Bu detaylar da en az ani ölümü kadar şok edici... Ünlü starın ölümünden sadece bir gün önce "Reflex" ajansı tarafından çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. Michael Jackson prova sırasında görünüyor. Bu durumda ani ölümü daha da esrarengiz bir hal alıyor.

Ölümünden önceki son provası

İlk otopsi raporu henüz açıklanmadı. Jackson'ın ailesi ise bağımsız bir patolog tarafından yapılacak ikinci otopsiyi istedi. İkinci otopsi de yapıldı ama o da henüz açıklanmadı. Ünlü starın ölümü böylelikle esrarını korumaya devam ediyor.

Ancak bugün, ilk otopsinin detayları medyaya sızdı. Amerikan internet sitelerinde ve bazı televizyon kanallarında bu ilginç ayrıntılar tartışılmaya başlandı.

İşte otopsi raporundan sızan şok edici detaylar:

• Michael Jackson sadece 50 kiloydu ve bir deri bir kemik görünümündeydi.
• Saçları tamamen dökülmüş. Peruk takıyordu.
• Midesinde bir dizi ilaçtan başka bir şey yoktu. Jackson'ın en son 6 saat önce bir meyva yemiş olabileceği saptandı. Midesinde bulunan ilaçlardan örnekler toksikoloji incelemesi için laboratuvara gönderildi.
• Dizlerinde ve baldırlarında açıklanamayan morluklar mevcut.
• Sırtında 10 santimetrelik bir kesik izi mevcut. Bu da kısa süre önce düştüğünü ve bir şeye çarptığını gösteriyor.
• Kollarında, kalçasında ve bacaklarında sayısız iğne izi bulundu. Uzun süreden beri iğne yapıldığını gösteren izler.
• Kalbinin üzerinde ve yakınında 4 iğne izi bulundu. Bunlar Jackson'ın kalbini yeniden çalıştırmak amacıyla yapılmış adrenalin iğnelerinin izleri. Ancak bu iğnelerden üçü kalp duvarına zarar vermiş.
• Kalp masajı sırasında iki kaburgası zedelenmiş.
• Tekrarlanmış estetik ameliyatlar nedeniyle burun köprüsü kemiği tamamen yok olmuş, yüzünün sağ tarafı çökmüş durumda.

Otopsi raporundaki sürpriz: Kanseri yenmişti

İşte pop kralının otopsi raporunun, medyaya sızan şok edici detayları. Ve ilginç bir ayrıntı daha dikkat çekti. Otopsi raporuna göre Michael Jackson cilt kanserini tamamen yenmiş görünüyor. Göğüs kısmında bulunan kanserli hücrelerin başarılı bir ameliyatla tamamen temizlendiği ve gördüğü tedavi sonucunda yeni hücrelerin oluşmadığı belirlendi.

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla