Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 10:53 AM   #3 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: VİOLET FLAME REİKİ

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

· İşiniz ve yüzyılların işidir bu. Henüz uyanmamış olanlar için alevi kalplerinizde ki mabette muhafaza edip korumak.

· Dünyada öyleleri var ki, Tanrı sevgisini hissedemiyorlar. Kardeş sevgisi duymuyorlar. Yaralanmış ve şüphe içindeler. İnançları eksik olduğundan bir kozaya kapatılmayı seçtiler. Bu kozaya etki etmek mümkün değil. Artık hiçbir güç yürekle dokunmayacaktır.

· Yüksek sesle anlatanlar var. Genelde en yüksek sesle konuşanlar en yaralı olanlardır. Biliyoruz ki bu onların süreçlerinin bir parçasıdır; bünyelerin de biriktirdiklerini, sakladıklarını, inkar ettiklerini serbest bırakmak için. Bu yaşam akışlarında, onlara sunulan Tanrı sevgisini duyup, saygı ve sevgi hissederlerse eğer, bir tedavi sürecini başlatmış olacaklar. Bu onların kendini gerçekleştirme süreci olacaktır.

· Açmış kollarımı bekliyorum. Tüm varolan yarıklara dek uzanıyorum. Çantalar dolusu şüphe, nefret, acı, kızgınlık ve Tanrısal Işığı gölgeleyen her türlü şeyin, haklı haksız bulunduğu yerlere uzanıyorum. Haklı olarak söylüyorum, sevgililer! Öyleleri var ki onlar, onlara haksızlık edildiğini bildikleri halde haksızlığa sarılıp savunmaya geçiyorlar. Ama ben size bunun böyle olmadığını söylüyorum. Bu ışık taşıyıcılarının tarzı değildir. Işık taşıyıcısı ışık vermek zorundadır. Tüm davranışlarınıza "TANRI-ŞİMDİ-BURADADIR" ın ışığı yansımalıdır. Eğer bu şu anda olmuyorsa bilip öğreneceksiniz ki, sözlerinize, duygu dünyanıza ve davranışlarınıza gizlice sızan tüm insani şartlar mevcut olduğundandır. Bunun için dikkatli olup ışığa sıkıca sarılın.

· Misyonunuz ışıkta yükselmektir.

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Üstadlar bize bu konuda şunları söylüyorlar:

"Mor alevin gücü kelimelerle ifade edilemez. Şayet siz, güçleri harekete geçirdiğiniz de neler olduğunu bizim gibi görebilseydiniz, hiç durmak istemez, sürekli vermek isterdiniz. Bu öyle kutsal bir işin başlangıcı ki, bir çok yardımcı siz çalışırken gücünüzü artırmak için size görevinizde eşlik ediyor. Çağırdığınız da arındırıcı mor alev harekete geçiyor. Bunu çokca yaptığınız da nelere etki edebileceğinizi bir tahayyül edin. Mor ışığın kullanılması çok tesirlidir. Mor alev arınma, dönüşüm ve şifa gücüne sahiptir. Mor alev enerjisini kullanırken, ona duygunuzun gücünü de yüklerseniz etkisi şaşmaz olacaktır."

Mor alevin kullanımı çok yönlüdür. Herkesi ve her şeyi şifa veren ve geliştiren bu ışıkla sarabilirsiniz. Sabahları meditasyonla mutlaka mor ışığa bürünün. Günün akışı içinde, sabah hissetmiş olduğunuz enerji alanını tekrar hatırlayıp, düşüncelerinizle ona yeniden ivme verin. Böylece gününüzü koruma altına alır, belki de bazı şanssızlık ve uyumsuzlukları peşinen uzaklaştırmış olursunuz.

çok güzeldi.....
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla