Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 12:04 PM   #103 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

İki gündür bir uyuşukluk, isteksizlik var ki...

Tembel hizmetçi misali hasıraltı edilmiş bir sürü şey... Evimde, işlerimde, kafamın içinde ayıklanacak, yerliyerine yerleştirilecek bir sürü şey...
.
.
.
.
.
EFT yaptım

Hiçbir şey yapmak istememe rağmen kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum...

Üç tur yaptım, ölçekte 6 puan diyebilirim.

Avare avare geziyorum forumda. Bilgisayarım da benimle birlikte ağırlaşıyor sanki, yavaş çalışıyor, sayfalar bir türlü açılmıyor...
Seni seviyorum. Bu duruma yol açan, içimdeki hatıralar, biliyorum. Özür dilerim. Şimdi bu hatıraların tümünün sıfırlanması için lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

Tekrar takrar seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim... deyip duruyordum bilgisayarın başına her geçtiğimde.

Enerjim açıldı sanki biraz, sıfırlayana kadar EFT'ye devam etsem iyi olacak sanırım...

Çocuklara da bir şeyler yedirmeliyim. Neyse dur, iki tur EFT daha bekleyebilirler...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla