Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 04:47 PM   #105 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

İşte yine kanser!

Diyorum ben, benim bundan tümüyle arınmam gerek...

En yakın arkadaşımın eşinin akciğerinde operasyon yapıldı, temizlendi, kemoterapi vs tedaviler yapıldı, iyiydi. Bitti, geride kaldı hastalık.

On gün önce kontrolleri yapıldı, her şey çok iyi. Tatile gittiler, sarsıntılar vs.. Dönünce kontrollerde: beyinde metastas!!! Bu ne yaaa!..

İki aydır görümcemin eşinde akciğer sea... Uğraş dur...

Benim babam bundan gitti...

Haydi arın...arın... arın...

Yirmi beş yıl önce bilgimiz de olanaklarımız da donanımımız da böyle değildi. Bugünkü donanımla bu hastalığı dönüştürebiliriz öyle değil mi? Evet öyle olmalı...

Peki nasıl?...

Nasıl?..

Nasıl?...

"Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek" der ya şair, "yeryüzü bu hastalıktan kurtulana dek arın...arın...arın...

Bir şey yapmalı...

Bir şey yapmalı... yapmalı...

Reiki yapmalı, hoop-arın yapmalı, eft yapmalı, birilerini bulmalı, hah sudem iki nokta yapmalı, ya da ben iki noktayı adam gibi yapmalı...

grup toplanmalı, hoop-arın'ı kanser için yapmalı...

Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda kanser hastalığı olarak görünen soruna yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunun bilincindeyim. Özür dilerim. Lütfen bu hatıraların sıfırlanması için yardım et, lütfen beni affet. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Arkadaşımda 'eşini kaybetme korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunu biliyorum. Özür dilerim. Şimdi bu hatıralarımın tümünün sıfırlanması için lütfen beni affet. Teşekkür ederim.

Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda 'çocuklarını babasız büyütme korkusu' olarak görünen duruma yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunun bilincindeyim. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı sıfıra dönüşsün. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...

Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda 'yalnızlık korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunun idrakindeyim. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tümü şimdi sıfırlansın. Teşekkür ederim.

Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda arkadaşım S...'in beyninde metastas olarak görülen soruna yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunu kabul ediyorum. Sormluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu soruna yol açan içimde her ne olup bitiyorsa sıfırlansın ve arınma gerçekleşsin. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

,
Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet.. Teşekkür ederim...
...
..
.
.

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla