Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 09:19 PM   #5 (permalink)
asiyah
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kıskançlık

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daaaaarrrrrrrrrttttttttttttttt yanlış cewap
Şincık doğru cevabı veriyorum
bayanların ne saçma kıskançlıkları olduğunu bi bilsen ama işte anlayabilmen için erkek olman lazım saçmalıklarını(derbi maçı izlemek için kahveye gitmek zorunda kalan bir adamı kıskanan kadınlar var nesinden kıskanıyosa kahvedeki erkeklerden mi yoksa dişi sineklerden mi ha bide bunun askerdeki sevgilisini kıskannan versiyonlarıda var 5000 erkek içindeki dişiler sadece sivrisinekler,devriye köpeği ve revirdeki 200 yaşındaki halterciyle gülleci karışımı hemşire olduğu söylenen nine buna rağmen kıskananı var).
neyse konumuza dönelim yaw demekkine çocuğu kıllandırmışşsın öğretmenlerden yaşlı ve evlilerden kıskanıyo sen ona söyle titresin ve özüne dönsün belli bi zümreye karşı kıskançlık yapmasın genel olarak herkesten kıskansın sorun temelinden halllolur yada servisine filan götür garantisi yokmu bunun üreticiden, kıskançlık modülünü söksünler öyle kullan
Her kadın kıskanç değildir ;) Ama her erkek kıskançtır :P

Yoo hayır kıllandırmadım hiç. Böyle bir şeyden kıllanması olanaksız. Kıllandıracak bir durum söz konusu bile olamaz ki... Ama kendi nasıl olduysa bundan rahatsız oluyor. Olmayan bir şeyden rahatsız oluyor ve resmen çılgına dönüyor :( Kırılıyorum artık... Bir erkek neden kıskanır?

Söyledim özüne dönmesini :) ama özü buymuş meğer Garanti süresi doldu yaa :( iki yılı geçti. O yüzden servisine de gösteremiyorum. Artık kendim halledicem bi şekilde. Ama nasıl...
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla