Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 09:52 PM   #40 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Rüyalar gerçek olursa....

Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben dün gece öyle bir rüya gördümki:S öncelikle şöyle diyim ben normalınde ruyalarımı hatırlayamıyorum ama sudem ablanın dedıgın gıbı telknlerde bulundum yavas yavas sadece bazı kısımları hatırlamaya başladım...ama dünki rüyamın neresini anlatıcam bende bilmiyorum sadece en son kısmını hatırlıyorum ordada
lavabodayım ve klozetın ıcınde bır suru sey var yanı bana ait kucuklugumden kalma oyuncak ayım bıle var ve ben ıstemeden bır sekılde butun o sevdıgım sevmedıgım ne varsa sıfon cekılınce akıp gıdıyor:SSS
nasıl bır ruyadır anlayamadım ya bennn.....:(((((
Aysescim pek rüya yorumlamayı bilemem çünkü herkesin rüyası özel kendine göre semboller içeriyor...ama sen bu arınma çalışmalrı yaptıktan sonra geçmişe dayalı ne varsa temizlemişsin..yani hepsini serbest bırakmışsın..çalışmalarının iyi yönde gittiğini gösteriyor bence..geçenlerde buna benzer bir rüyayı oğlum görmüştü..affedemediği bazı şeyler vardı..onada aynı yorumu yapmıştık eskiye dayalı takılı kalmış duygularını serbest bıraktığına yormuştuk..ohhh sifonu da çekmişsin pek güzel olmuş..eskileri affetmişsin yürü kardeşim seni tutarr.