Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 11:33 PM   #9 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kıskançlık

Asiyahçım mutlaka kafasına takılan bir sorun olmuştur çevresinde ...duyduğu bir söz etkilemiştir..seninde dikkatli olman için uyarıyordur..yeğenim Tıp fakültesinde okurken ben teyzesi olarak uyarmıştım.aman kızım dikkatli ol..kendi yaşıtlarından bir zarar gelmez ama 40 yaş sendromu hocalarına dikkat et diye o zamanlar anlatırdı hocaların bazı kızlara farklı davrandığını..kendi yaşıtlarınla ortak paylaştığın pek çok şey var ama senden büyük bir erkekle ne paylaşabilirsin gibi..aynı düşünceler ablam da varmış yani annesinde..belki saçma ama duyunca olanları kendimize göre önlem almış oluyoruz güya..senin kide sanırım böyle birşey..duymuştur çevresinden..