Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 07:50 PM   #112 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsmiracım haberler güzel,bu gidişle en son yazdığın mucize olcak buna inanıyorum..Bu gün ben de birazsıkıntıydım..senin bu güzel haberin neşelendirdi,acil şifalardiliyorum arkadaşına..arınmaya devam ediyorum.bugün işi artırdım yazarak yaptım.hani ilkokulda birinci sınıfta yazardık ya bir sayfa aynı öyle yazdım.içimden geldi.olumlamaları da bazen yazmışımdır.sevindirici haberlerini bekliyorum..sevgiler..

Canım, dünü yazılarımdan anlamışsındır, haberi alır almaz, bilgisayarın başında, girdiğim duygu yoğunluğu ile başladım yazmaya. Yazarken yazarken rahatladım ve sonra boş sayfa ile noktaladım. Gerçekten yazmak çok etkili. Kaptırmıştım kendimi, transa geçtim neredeyse, tekrar takrar yazmışım, yazmışım...

Bu şekilde içimden gelenleri döktüm, arındım. Sonra reikiler de yaptım. Mucizeler Allah'tan. Hepimize göstersin inşaallah!

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla