Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 01:19 AM   #15 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sudem8
Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum.
Asiyahcım ho'popono tekniği var onuda incelersen forumda lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür edrim demekle kendimizi arındırmaya başlıyoruz..önce kendimizi affetmemiz için yaradanımızdan yardım istiyoruz..çünkü ilk yapacağımız kendimizi affetmek..olduğumuz gibi kabul edip..sahip olduğumuz gücü ortaya çıkarıp,özümüze dönmek..o zaman işlerindaha kolaylaşır güzelim..sevgiler..