Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 10:51 AM   #47 (permalink)
sedefli
Teğmen

sedefli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the rough
Standart Cevap: Rüyalar gerçek olursa....

Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilgin için teşekkürler sedefli,
dediklerine gerçekten hak veren ve doğruluğunu kabul eden birisiyim.
insanın sevdiklerini bir daha bu dünyada görememesi bence olumsuzdur bir kopma ayrılıktır ve ben bu tür rüyaya olumlu diyemem.
ben insanların bu dünyada sınırlı zamanlarında ki görevlerini tamamlayıp sonsuz bir aleme geçeceklerini zaten biliyorum.
sadece biz insanlara bu ayrılık kötü geliyor bu da zaten anormal bir durum değil..
saygılar ,sevgiler

İnsanın sevdiklerini bir daha bu dünyada görememesi olumsuzdur, kopma ve ayrılıktır diyorsun. Böyle düşünmekte, bunu hissetmekte özgürsün, zaten ilüzyonlarla ve yanılsamalarla dolu dünyada yaşayan her insan aynı şeyleri hissediyor.

Herşey anlamlandırdığımız gibi tezahür eder hayatımızda. Ruhumuz özgürdür zaman ve mekan, fiziksellik kısıtlamalarının dışındadır tamamen. Bu açıdan bakışımız ne kadar net olursa acı çekmemiz de o derece azalır. Acı olarak nitelendirdiğimiz olayı yaşadıktan sonra tek çaremiz, kurtuluş yolumuz bu gerçekleri görmek, en azından görmeye çalışmak bile kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Ruhumuzun tabiatına uymayan yalnızlık, ayrılık gibi duygular gerçekten büyük acı veriyor, haklısın fakat nihai gerçekleri göremediğimiz anlarda...

sedefli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla