03-07-2009, 10:58 AM
|
#42 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak 55.Gün Farkındalığın rehberliğini bekleyeceğim. Bu olumlama uyumla ilgilidir. Meditasyon zihninizi kaynağıyla yakınlaştırır ama karar ve seçimler meditasyon dışında alınmalıdır. Kaynağınızla bağlantı halinde kalmanız için onunla uyumlu olmalısınız. Farkındaysanız, ruhunuzun sizinle sadece gözleriniz kapalı otururken değil sürekli bağlantıda olduğunu bilirsiniz. Birisi ‘Kalbime yapılacak doğru şey nedir?’ diye sorduğunda, ya da ‘İçgüdülerimle hareket ediyorum,’ veya ‘Neyin benim için doğru olduğunu içgüdülerimle biliyorum’ dediğinde ruhlarıyla uyumluluklarını dile getiriyorlar. Siz kendi odak noktanızı bulmalısınız. Bu süreç kişiye özeldir. Yine de hangi işaretleri daha az önemsemek gerektiğini bilmenin yararı olur. Kendinizi korumak için olan her tür tepki gerçek ben’inizden gelmez. Zihni bulandıran olumsuz duygular ruhtan gelmez, neyin ‘ben, beni, benim’ olduğunu hesaplayan tepkiler de öyle. Ruhun farkındalığı saf ve açıktır, doğruluğu yansızdır, neredeyse hiçbir kişisellik içermez. Ruhunuz sizden sürekli neşeli, iyimser ve olumlu olmanızı istemez. Tüm gerçekliğin temeli, ruhsal düzeydeki gibi olabildiğince sizden gerçek olmanızı ister. 56.Gün Her durumda ruhun iç görüsünü izlemek için elimden geleni yapacağım. Bu olumlama düşünce ve farkındalığın ayrılığıyla ilgilidir. Tam şu an düşünce gerektirmeyen birçok şeyin farkındasınız. Gergin ya da rahat olduğunuzun farkındasınız. Eğer üzerinizde baskı varsa bunun zorlanmamaktan farklı olduğunu bilirsiniz. Düşünmek bu tür bilgileri içermez. Ruhunuzla uyumu nelerin farkında olduğunuzu denetleyerek başlatın. Dış etkilerden etkilenmeksizin seçimler yapabiliyorsanız ve zihniniz ve bedeniniz aynı zamanda tetikteyse ruhunuza çok yakınsınız demektir. Tabii ki, her seçim yapacağınızda ya da bir meydan okumayla karşılaştığınızda tam bir ruhsal farkındalık içinde olmak olası değildir. Yine de ruhunuz size rehberlik ettiğinde bunu nasıl yaptığını fark edebilirsiniz ve kendinizi gergin ya da baskı altında hissettiğinizde gerçek ben’inize ulaşmak için elinizden geleni yapın. Farkındalığınız Buna İnandığınızda Artacaktır!!! 57.gün Engel olan her tür enerjiyi serbest bırakarak içgörü yolunu açacağım. Bu olumlama stratejiyle ilgilidir. Tamamen geliştiğinde, farkındalığınız şimdi egonuzun tepki verdiği hız ve kolaylıkla karşılık verecektir. Şimdilik, daha az bir farkındalık içindeyken bir stratejiniz olması yararlıdır. Bu stratejinin amacı tepkisel karşılıkları aşmak ve egonun denetim gereksinimini denetlemektir. Öfke, kızgınlık, suçluluk veya korku, yolu tıkamıştır. Bu duygulardan birini hissediyorsanız gözlerinizi kapatıp bedeninizdeki tüm duyumların farkına varın. Bu duygulara sahip olmanın normal olduğunu söyleyin kendinize ama onları serbest bırakmayı da dileyin. Eğer isterseniz ve onları serbest bıraktığınızda içinde içgörü ve esinin yaşadığı ruhunuzun ışığını yaşayacaksınız. Gerçek içgörü esine yönelir. Bu, ruhla bağlantı kurmak demektir ve bundan sonra durdurulamazsınız.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |