Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 12:24 PM   #43 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

58.Gün

Her yönden gelen yanıtlara açık olacağım.

Ruhun her kanaldan seslendiğini biliyorum.

Bu olumlama somutlaştırmayla ilgilidir. Yaşamlarımızda hepimizin güvendiği ve güvenmediği insanlar vardır. Bir insana dostumuz ve müttefikimiz olarak bakarken, bir başkasına karşı tarafsız, hatta düşman olarak bakarız. Ama ruh bu tür ayrımlar yapmaz. Sokaktaki bir yabancı, ya da otobüste yanınızda oturan kişi size yanıtların ve içgörülerin zenginliğini sunabilir. İyileşme tüm yönlerden gelir çünkü ruhumuz her şeyi kapsar. Eğer varsa bilgece ya da otoriter bir sesi dinleyin ama diğer olasılıklara da açık olun. Bu, ailenizdekilerin ya da arkadaşlarınızın hiç düşünmediği yönlerde size rehberlik edebilecek iç sesinizi izlemeyi de içerir.

59.Gün

Karşıtlık hissettiğimde karşılık vermeyeceğim.

Bu olumlama direnç göstermemekle ilgilidir. Sıkıştırıldığını hissettiğinde ‘Ben’ de sıkıştırmak ister. Zarar gördüğünde saldırgana karşılık vermek ister. Bu yolla saldırı ve savunma döngüsü hiç sona ermez. Ruhun yaklaşımı direnmemektir, bunun anlamı bir durum beklentilerinize karşı olduğunda pozisyonunuzu savunmamaktır. Bırakın karşıtlık geçip gitsin, bunu ya bekleyerek, ya bırakarak engele teslim olarak yapın. Bu stratejinin özü mücadeleye ve çatışmaya ruhun çözüm için kendi yolunu bulmasıyla son verir. Yine de pasif olmak zorunda değilsiniz. Bunu sadece direnmeyi reddettiğinizde keşfedersiniz. Birçok durumda bir çözüm sihirli bir biçimde ortaya çıkar. Bu gerçek ben’iniz düzeyinde davranmayı öğrendiğiniz anlamına gelir.

60.Gün

Mücadele gereği duyduğumda, durup rehberlik bekleyeceğim.

Bu olumlama eylemlerinizin verimliliğiyle ilgilidir. Toplumumuzda, sanki bir şeyi kolayca elde etmek hile yapmakmış gibi mücadeleyi yüceltiyoruz!!! Aslında, ruh bize olan sevgisinden kolay yolu seçer. Gereksinimlerimizi kolayca karşılamayı hak ettiğinizi fark etmek önemlidir. Egonun sınırlı vizyonundan çıkan acı ve mücadeleyi yüceltmeyin. Her durumda kendiniz için en iyi sonucu bekleyin ve ardından aldığınız sonucu da incelikle karşılayın. Yolunuzun bu aşamasında yapabileceğiniz en iyi şey budur.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla