03-07-2009, 12:28 PM
|
#277 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: suzzy'nin günlüğü tembel ben.. hakkatten amma atlamışım burayı yaww...canım red'im benim valla hatırlatmış oldun sağol bacım... ama özlemişim günlük yazışmalarını yahuu... öhööm...efenim bu aralar tatil modundayım... bizimkilerin (kardeşimin)yuvasını yaptıktan sonra pardon kurduktan sonra biraz kendimize vakit ayırmaya başladık... bu arada son sürat reiki,hoo'ponopono ve bilumum kişisel gelişme çalışmalarım devam etmekte...super yakın zamanda reiki bir ders notlarımda biticek allahın izniyle... birde epeydir ertelemekte olduğum mesleki öğretmenlik kursumada yakın zamanda başlıyacağım.... yani bir süre sonra mesleki öğretmen sıfatına nail olabilicem... canım red'cim bu güzel ziyaretin için teşekkür ederim balım....valla çok rahatladım... tekrar görüşmek dileğiyle...sevgiler...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |