03-07-2009, 05:57 PM
|
#30 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu kendini nasıl kabul ettirirsen, öyle gider derler..çok doğru canım benim...önce sen kendini olduğun gibi kabul etsen..kendini affetsen..ben buyum dediğin anda herşey değişir..ben ve oğlum farklı olduğumuzu düşünürüz...büyüdüğümüz oturdumuz çevrede..arkadaşlarımla genelde farklı düşünür farklı giyinirim..yaşantımda bazen onlara göre farklı oluyor..ne düşünürsek onu yaşıyoruz ya..burcumda kova geçen bir yazı okudum..hippiler kova burcundan çıkmış genelde..oğlumla çok güldük..biraz kurallara sıradan olan yapmacık olan şeylere pek uyum sağlayamam..buranın gelenek örf adetleri vardır..bana saçma gelir çok abartılı tamamen gösterişten ibarettir..hiç birini uygulamam..oğlumla bu yönden çok uyuşuruz çünkü o nada saçma gelir...yaşıma göre arkadaşlarımla sdece bir iki defa otururum ama hiç uyuşamam..herkes koyun gibi sabit bir siyasi görüş hakim burda, sorgulamadan aynı giyim tarzı..öyle giyinmeyenleri dışlarlar..ben bu yaşta daha çok hissediyorum...ama halimden çok memnunum ben buyum dediğin anda karşındaki insanlarda sana saygı duymak zorunda kalıyor..ama kişisel gelişim için bunu söyleyemem..halen gelişme halinde hergün yeni bilgiler ekleniyor..sen oğlum yaşındasın..senden bile öğrenmem gereken şeyler var..herzaman böyle düşünürüm..hele gençlerin fikirleri benim için çok önemlidir...hiç kendini farklı görme hayatım... içinde yara olmasın..sen özelsin... |
| |