Konu
:
Yeni Hayatın Günlükleri
Tekil Mesaj gösterimi
03-07-2009, 06:35 PM
#
52
(
permalink
)
serkans674
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Abarrttıkkk
Slm günlük naber özlemişindir beni uğrayayım dedim
İlk haber sigara bırakma telkini 1 temmuzda listemden çıkardım artık hayatımdan çıkardığım gibi ama iki sefer rüyamda sigara içip pişman olup attığımı gördüm ve ayrıca iki gündür aklıma sık gelir oldu sigara acaba telkine bi süre devam mı etseydim diye düşünmeye başladım açıkcası.En azından arada birde olsa listeme eklemeye karar verdim bugün.Sigara bırakma telkini ile birlikte listeme eklediğim ertelemeyi bırak telkini hala listemde çünkü dikkat ettimde hala erteleme huyum var ciddi biçimde onu aşana kadar dursun bakalım.
Yaw sözde listeyi sadeleştirecektim daha da kabarttım ertelemeyi bırak listede kaldı onun üstüne topluluk karşısında konuşma ile zinde uyanma telkinini de ekliyiverdim 10 tane telkin oldu listemde ama mazeretim var günde 18 saat dinliyorum kardeşim süreden faydalanıyoruz
sanırım temmuz ayından sonrada bu kadar dinleme lüksümüz olmayacak.
18 saat nasıl dinliyorum bu arada onuda anlatayım gece dinliyoruz 10 saat zaten dinliyorum otomatik,gündüz kısmı baya ilginç benim için müziksiz yapamıyorum evde tamamda mobil vaziyettede lazım neyse mp4 playerim arızalanmıştı yeni almaya karar verdim bu arada bizim emektar telefonumu yeniliyim müzik çalabilen bi telefon alayım dedim kaç yıldır hayalini kurduğum SE Walkman serisi almaya karar verdim buraya dikkat hangi modelini alayım diye araştırma yaparken hayatimdegisti.com alemine düştü yolum (artık çekim yasasımı,merkezkaç kuvvetimi bilemiyorum yani
) gerçi ilk gün dikkatimi çekti sadece sık kullanılanlara ekledim daha sonra incelemek için, sonunda ikinci el alışveriş sitesinden en güzel modellerinden birini aldım uygun fiyata artık hem telefon hem mp4 taşıma derdinden kurtuldum ben nereye müzik oraya.Şimdi dahada çok seviyorum telefonu çünkü kulaklık kulağımdan düşmüyor en olmazsa açıyorum telkinleri tek kulağıma takıyorum kısık sesle bütün gün dinliyorum hiçbir işimdende geri kalmıyorum
ee hal böyle olunca 8-10 saatde böyle dinliyorum.Şimdi ben 10 tane telkin dinlemiyimde napıyım arkadaş yaw bide kararda veremiyom hangisini öncelikli dinlesem diye zinde uyanmayı tam gaz yaptım 5-6 tur saydırıyorum sanırım en gözle görülür sonucu ondan alacağım için, ne zaman zinde uyanmaya başladım işi bitti demektir listeden yol verecem biraz sadeleştirmeye gidicem hem sürekli dinledikten sonra kalabalık olmuş ne yazar yavaş olsun sindire sindire biz ilk etkisi gözle görülenlerden elemeye başladık zaten sigara gitti,zinde uyanma gözle görülecek olanlardan aynen ertelemeyi bırakta öyle ondan sonra bakacaz geri kalanlar için yeni plana.
Al liste gözün liste görsün
Gündüz :
Ego Guclendirici
+
Sucluluk Duygulari
+
Kendine Guven
x2
+
Ertelemeyi Birak x2
+
Zinde Uyanma
x4
Gece :
Ego Guclendirici
+
Depresyon Dunde Kaldi
+
Kendine Guven
x2
+
Ertelemeyi Birak x2
+
Zinde Uyanma
x4
+
Topluluk Karsisinda Konusma
+
Baskalarinin Dusunceleri
+
Sosyallik Artirici
+
Koruma Kalkani
Hakkaten abartmışım dimi
verdim coşkuyu kolonlara
Bu arada forumda hep dikkatimi çekiyodu olumlamalar, reiki filan onlarada göz attım bugün bi olumlama takvimi yapıcam kendime 21 günlük hadi hayırlısı bakalım.
serkans674
Açık Profil bilgileri
serkans674 nickli üyeye özel mesaj gönderin
serkans674 - Daha fazla Mesajını bul