UYANIŞ... slm arkadaşlar,geçtiğimiiz ayın 27 si doğum günümdü.anlıycağınız gibi yalnız geçirdim.çok acı bir doğum günü yaşadım kendimce..her zaman yanımda olan,bu sefer yoktu..zaten aylardır yoktu,ama özel günümde a... yoktu......bu benim için çok ağırdı.başım dönüyodu,düştüm ve yere yığıldım..tam gözlerim kapanıyodu ki biri bir tokat attı.ayağa kalk dedi ve ayağa kaltım,silkelendim.gittim bir duş aldım,sonra balkonda oturdum saatlerce.dışardan insanları izledim,arabalları nesneleri ,böcekleri izledim .hayat devam ediyordu..o an karar verdim bende değişmeli ve yaşama katılmalıydım..ve öyle yaptım.bu a.. yı unuttum anlamına mı geliyo? tabiki hayır ama anladım ki onsuz bir hayat yaşamalıyım..değişmeliydim transformers moduna geçip değiştim bu da şu demek güven ,sevgi ,aşk,iyilik vs gibi iyi olan her duygu da içimde gitti.tanrı şeytanı yarattı,şeytan isyan etti tanrısına,tanrı da onu huzurundan kovdu ,oda insanları kendine çekmek için elinden geleni yaptı.(bir zamanlar a.. ya şakasından lucifer da derdim )ama o gerçekten öyle biri.kendisini ön planda tutmak için insanları ve arkadaşlarını aşağılar ,küçümserdi,ben hep böyle olmamalısın derdim ve sonunda bende onun gibi oldum.. şaka değil yazdıklarım ,,hissettiklerimi paylaştım,aynı konuya yazmamında bir sebebi var... |