04-07-2009, 12:04 AM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: oss yaş 20 lutfen yardım :( A rkadaşlarıma tam destek veriyorum ve artı ekliyorum kardeşlik 19 yaşında yüksekokula başladım 21 yaşında bölümü sewmedim bıraktım 22 yaşında ikincisine başladım 25 te bitirdim askerliği yaptım filan şimdi yaşım 28 bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum açıköğretimden matematiğime pek güvenemiyorum hatta içimde kaldı arkeoloji okuma isteği onunda açıköğretimi filan açılsa onuda okurum Bu arada tam sistem mağduruyum meslek lisesi okudum liseya başladığım sene sistem değişti kredili sistemden şimdiki siteme geçildi anamız ağladı, liseden mezun olduğum tek sınav sisteminme geçildi anam ağladı istemediğim bölüme gittim, bölüm değiştirmek için onu bıraktım sınavsız geçiş çıkardılar bölüm dışı diye gidemedik, dakka 90 ek kontenjandan yerleştim puanla.Okumak için didindim ama herşey tersine gitti sen şanslısın yine.
Anlıycan okumak için en ideal yaştasın haberin olsun karamsarlık yapma aksine sevin bence çalıştıktan sonra başarılamayacak şey yok.Dersaneye gitmişin evde çalışmışın farketmez sen azmettikten sonra herşey seni hazırlar sınava |
| |