Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 10:28 AM   #202 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: bigünlük...

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sahalara tekrar hoşgeldin

Şu an ne yapıyorum ben?
Kahvemi yudumlarken senin ne harika bir dost olduğunu bir kez daha hatırlamanın mutluluğuyla gülümsüyorum. Ve şükürlerimi ediyorum :) İyi ki varsın dost.

Senin de günün günden güzel olsun

Sevgiler.

hacı sende iyiki varsın

Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba müminokan,
günlüğünü en baştan okumayı
istiyorum,kusura bakma biraz geç oldu....

arkadaşlığın için teşekkürler.
paylaşımlarının bana faydası olucağı inancındayım...
sevgiler
belki şimdi zamanıdır? geç kalınmışlık demeyelim...
yardımcı olabilirsek ne mutlu

sağlıcak, sevgi ve ışıkla

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mümin Bey,hayırlı olsun günlüğünüz...Galiba Kuantum çalışmaları yüzünden buraya pek zaman ayıramıyorsunuz..biryerde okumuştum yanılmıyorsam..dikkat edin sizin günlüğünüzü de tarumar edebiliriz sevgiyle kalın..
teşekürler, günlük, kuantum vs şuanki işlerimin yoğunluğu sebebiyle vakit ayıramıyorum. fakat elimden geldiğince fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. paylaşım iyidir tarumar sayılmaz :)

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de okumak istiyorum en baştan.
buyrun okuyun,

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla