Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 07:52 AM   #8 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismiracım ben okumamıştım, yaratıcı imgelemeyi..o kadar çok kitap ismi aldım ki,bulabilsem hemen okurumda olmazsa netten getirteyim.teşekkürler..
Sudem'ciğim, belki abartılı bir iddia gibi gelebilir, ama Türkiye'de kuantum düşünce tekniği adıyla bir teknik üretildiyse, çıkış noktası bu kitap -Yaratıcı İmgeleme-diye düşünüyorum. Çünkü o zamanlar piyasada topu topu iki üç kitap vardı, bu alanda...

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsmira'cım, ben yeni okudum Yaratıcı İmgeleme'yi, şimdi tekrar okuyorum bu sefer alıştırmaları,meditasyonları yaparak devam ediyorum okumaya,yazar öyle bir öneride bulunmuştu sanırım.gerçekten çok güzel kitaplar.
sevgiler
Işıkk'cığım, bilmem sen ne dersin? Hacmi bu kadar küçük olup da bu yalınlıkla güçlü bir şekilde anlatan kaç kitap vardır? Kişisel olarak çekim yasasıyla ilgili piyasaya çıkan kitapların çoğunu okumuşumdur. Ama bunca yıl sonra, dönüp dolaşıp 'işin özü işte burda' dediğim kitap bu. Kısa ve öz... ( Bir sürü detaylarda boğulmaya hiiç gerek yokmuş.)

Sevgiler canlarım...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla