05-07-2009, 03:13 PM
|
#146 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
şu resmimi koymasam iyi olcaktı o zaman anlatırdım rahat rahat... yani anlarsın bi tanıdık çıkarsa diye... bugün daha iyiyim.. zaman çare hep hayatımda... canım nedense içimdeki sıkıntıları bi çuvala koyp ağzını sımsıkı bağlayıp denize atmak istiyo... | Atmak istiyorsan at belki rahatlarsın..ben attım bazılarını yoksa şimdi bu kadar huzurlu olmazdım..bana özelden de yazabilirsin.elimden birşey gelirse yardımcı olurum.sen Allaha inancı olan birisin,bunların geçici olduğunu bilirsin..ne günleri atlattık bu günlere geldik.bunlarda geçecek sen yeter ki üzerinde fazla durma..bir müddet sonra yakanı bırakıp gidecektir üzüntüler.bu foruma girdiğimde çok içim yanıyordu.sürekli kendimi oyalayacak bir iş bir teselli arıyordum.saolsunlar kimden yardım istediysem hepsi de yardımcı oldu.yardım etme izni ver ki herkes yardımcı olsun.gerçi yardımcı olmaya artık akıl öğretmek deniyormuş,ama ben akıl öğrenmeye razıyım..bak kaç gündür Redflowers sana yardım etmekiçin çabalıyor.üzülüyoruz elimizden birşey gelmiyor.hiç olmazsa özelden yaz.sevgiler.. |
| |