07-07-2009, 01:23 AM
|
#24 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 324
57 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) Alıntı: baharcık Nickli Üyeden Alıntı
CANIM YA O KADAR MUTLUYUMKİ SENİN ADINA.....SEVİNCİM BİR KAT DAHA ARTTI..SEN HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSIN KUŞUM BENİM.....DAHA NİCE MUTLULUK VE SEVİNÇLERE İNŞALLAHHHHHH......SENİ ÇOKKKKKKK SEVİYOORRUUUUUUUUUMMMMMMMMM...... | ahhh cancanım da gelmiş canım enerjin taaa karşı mahalleden hissediliyor; ne yapmışın sen bakiim buraları, tozu dumana katmışın... iyi ki geldin, iyi ki varsın... yahu şu yaşıma geldim, hep dedim ki, "insanları mutlu edersem, ben de mutlu olurum"... hep ihtiyacı olan insanlar etrafımda oldu; ama şu işe bakın ki, verdiklerim onları hiç mutlu etmedi... ne vermenin arkası geldi, ne de arkası yarın dizileri gibi, mutluluk vakti geldi... ya rabbim, sen nelere kadirsin... .... beklerken gözüme uyku girmedi çok bekledim gelmedi biraz içim geçmiş üzerinize afiyet ne kadar uyumuşum bilmiyorum, bir de açtım gözümü ne göreyim; herşey geçmiş, gitmiş; işte doğmuş güneş hoşgeldin hayat, hoşgeldin mutluluk, hoşgeldiniz canlar, ve cancanım... ....
__________________ sevgiler... |
| |