Konu
:
Yeni Hayatın Günlükleri
Tekil Mesaj gösterimi
07-07-2009, 09:04 PM
#
58
(
permalink
)
serkans674
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri
Günlük senden uzak kalmaya gelemiyoz bu aralar kıymetini bil emi hhııı ona göre (buraya bir Adile Naşit hıııı efekti iyi giderdide nasıl yapacaz yazıyla onu bilemiyom
Qazlı telkin dinlemeye dewam işin ilginç tarafı dinlemeyince bi boşluk hisseder oldum,artık hayatı tek kulakla yaşamaya başladık desem yeridir sürekli bir kulağımda kulaklık her yere böyle gidiyorum
herkes alıştı bi annem tedirgin oluyo kulağıma yapışcak sonunda diye
Bugün babamla bir iş yapmak zorunda kaldım, zorunda kaldım diyorum çünkü tam bir işkencedir onunla birşeyler yapmak,herşeyi o biliri yok öyle olmadı, şunu tut, sen bişeyi beceremezsin, sonu hep tartışma ve hüsran ile biter
Klasik törkiş baba modeli yani hatta çok güzel hareketler bunlardaki hıyarlı babanın eğitim görmüş güncellenmiş versiyonu diyebiliriz babam için
(bu arada yerden yere vuruyorumda bakma sen çok severim babamı modeli böyle napalım)
Neyse yaw şunu kes diyor olmuyor şöyle kes derken en sonunda yapmama fırsat vermeden elimden alıp kendi yaptı. yaw bende kızdım hep böyle yapıyosun hem yap diyip hemde olmadı diyip kendin yapıyon kendime güvenimi zedeliyon ya kendin yap yada bana yap dediğin şeye karışma dedim adam şok oldu böyle bi tepki hayatında ilk defa gelince benden.Sonra toparladı güldü tamam bundan sonra öyle yaparız dedi
Valla ben bile kendime hayret ettim ilk defa bizimki tartışmadı benimle demekki babam gibi kabuğu sert kaplumbağalara kabuğa dokunmadan yaklaşmak lazımmış
Bizim yenge ile konu tartışıyorduk dün çok kötümserdi bende iyimser, fazla iyimserleştin şu şeyleri dinleme artık yeter ben çıldırıyom sen böyle iyimser olunca dedi
Yani günlük iyi yoldayım benim burdan öyle görünüyo senin ordan nasıl görünüyor
serkans674
Açık Profil bilgileri
serkans674 nickli üyeye özel mesaj gönderin
serkans674 - Daha fazla Mesajını bul