Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2009, 09:43 PM   #147 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

uzun zamandır yazmıyordum.pek iki noktalık olayım olmamıştı.ama dün oldu.hem iki nokta hem arınma müthiş sonuç verdi.dün mucizeleri yaşadım.herşey imgelediğim gibi.daha önce bahsetmiştim oğlum ingiltere vizesi çıkmadı gecikti.orda okul başladı derslerden geri kalıyor.hergün beni arıyor gerginyatırdığımız para yanıyor.kız arkadaşı önceden gitti aklı onda.gerildikçe beni arıyor.daha önce yurt dışına çıktı ama hiç böyle zor olmamıştı.ingiltere çok inceliyormuş.öğrenim belgesi de aslı olacakmış bizim ki bilgisayar çıktısıymış.bazen umutsuzluğa düşüyorum ama ona asla belli etmiyorum.Allah tarafından içime bir his doğdu.dedim ki oğlum ben pazartesi yanına geliyorum.pazartesi -salı vize çıkıyor.çarşamba günü uçuyorsun ingiltereye...ben öyle güçlü bir sesle konuşmamdan sonra vızıldanmayı kesti,tamam anne deyip kapattı.ben de kara kara düşünmeye başladım ya çıkmazsa ben bu çocuğu nasıl avuturum.dersler başladı, hergün zarar,arkadaşı orda.ya gidemezse dediklerimde çıkmazsa; endişelenmeyi bırakıp çözüm aramaya başladım. hemen iki nokta yaptım.pazartesi vize çıkması için niyetlendim.çok güzel bir bağlantı oldu..daha sonra hoop arın vizenin gecikmesi diye bir yazı hazırladım.otobüste gidene kadar tekrarladım.fakat bu arada iki nokta yaparken veya normalde imgelem superdi ne düşündüysem birebir yaşadım.ütü yaptığımı bavul hazırladığımı,arkadaşının bizi havaalanına götürmesi hepsi oldu.rüyada gibiydim.Allahıma şükrede şükrede hal oldum.daha istanbula giderken aradı. vize çıkmış gidiyorum diye.onu da yapmıştım.daha ben yoldayken arasın teldeki sesini dahi hissettim.hepsi oldu. çarşamba günü derken birgün önce oldu.artık bir defa daha arınma ve iki nokta imgeleme yapınca gerçekten isteyip dua edince Allah ne istersen veriyor.paylaşmak istedim sizleri de yüreklendirmek için..bir çalışmam daha var canım arkadaşımın yardımıyla çalışmalarım devam ediyor.olumlu sonuçlanınca burada onu da paylaşırım.sevgi ve ışıkla kalın..