Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2009, 11:15 PM   #473 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
cibelce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar arınma yaparken neler yapıyorsunuz. Ben doğru yolumu izliyorum biraz merak ediyorum bahsedermisiniz banada neler yaptığınızı.
Cibelce'cim bu işin piri hocamız üstadımız İsmira'dır.onun yazdığı bir format vardı.ona kendi sorunumu yazıyorum.bir kağıda hazırladım.yola çıktım.otobüste dahi oluyor.o yazıyı birkaç kez okudum.daha sonra bu sorunumu düşünerek konsantre önemli sürekli lütfen beni affet,özür dilerim seni seviyorum.teşekkür ederim.tekrarladım.arada bir muavin arkadaş gelince kağıdı sakladım.kadın kağıda bakıp duruyor ne yapıyor böyle demesin diyehissetmek ve huşu içinde yapmak çok önemli aynı dua edrken kabul olacağını bilerek yaptığımız gibi..