Alıntı:
cibelce Nickli Üyeden Alıntı
Evet çok haklısınız bende ona hep olumlu düşünmesi aşılamaya çalışıyorum. Ve ona ne kadar şanslı olduğunu söylüyorum her zaman. Keşke zamanında bizde çok erken yaşlarda olumlu düşünmeyi bilseydik. Aslında ben kuantum dan habersiz bir çok kez ufak tefek dileklerimin gerçekleştiğini çok net hatırlıyorum. Ama ne olduğunu nasıl olduğunun bilincinde değildim. dileğim gerçekleştikten bi hayli zaman sonra birden zihnimde bir ışık beliriyor aaa ben bunu falanca zaman kalbimden geçirmiştim (dilemiştim) böyle olsa ne güzel olur diye. 16 yaşında benim oğlumda. |
ooo maşallah sizin oğlunuz da delikanlı olmuş.bana çok kızardı küçükken hep umutla yaşıyorsun.hiç yorulmadın mı umut etmekten diyordu.şimdi ben ona diyorum.nasılmış?hepsi çıktı değil mi? haklısın anne iyi ki çaresiz bir anne olmadın hep güçlü oldun.aramızda ki diolog daha dün geçti yine..Allah'a inancınız mucizelere inancınız tam olunca, duaların ve bu tür çalışmaların gerçekleşmesine inancınız varsa imkansız diye birşey kalmıyor.yeter ki kendimizi aciz hissetmeyelim.