Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 12:35 AM   #480 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
cibelce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amin Ablacım inşallah.

Birde şu iki noktayı her defasında yapabilsem bir kez hissettim o çekimi çok şiddetli bir şekilde daha sonrakilerinde başarılı olamadım. Her gün bir kaç kez tekrarlıyorum. sizin yazılarınızı takip ediyorum anlamaya çalışıyorum.
olduysa mutlaka devamı gelir.geçenlerde benim hiç biri olmadı.bıraktım üzerine düşmedim.kendi ruh halimizde çok önemli.negatif olduğumuz halde sakın yapmamaya çalışın.çünkü o anda sağlıklı düşünemiyorsun.olmuyor.geçen avukat aracılığla alacağım vardı.avukat hanımı aradığımda anca temmuzda alırsınız dedi.çok saygı duyduğum ve güvendiğim bir bayan kaç senedir bana yardımcı oluyor.alacaklarım gelsin diye yapıyorum.geçen aydan beri olmuyor.kafamda hep temmuzda gelir sözü kulaklarımda nerden duydum o sözleri kazımışım resmen.bekliyorum artık bu ayın içinde gelecek.basit işlerle başlayın onlar hemen oluyor.