Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 06:10 AM   #10 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: secret gerçek değil

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşüncelerinize karşı farkındalığı kazanın bakalım doğrumuymuş değilmiymiş:) örneğin birşey yaşadınız bu iyi veya kötü olsun,sonra oturup bu nasıl oldu,bunun başıma gelmesinde ya da bunu yaşamama sebeb olan içimde neler oldu dediniz mi???(iyi veya kötü diyorum)
oturup geriye dönüp neler düşündüğünüzü,neler istediğinizi,korkularınızı gözden geçirdiniz mi??bunu yaptığınızda evrenin döngüsünün nasıl işlediğini anlarsınız...
Saygılar ,sevgiler.
çok haklısın Işıkcım,bu konuları bilmediğim zamanlarda bile Kayahan'ın bir parçası vardı.Ben nerde yanlış yaptım.kendi kendime sorardım, ben nerde yanlış yaptım da,bu başıma geldi..şimdi ne diyoruz?içimizde barındırdığımız zararlı hatıraları, negatif düşünceleri kabul edip, sorumluluğu alıyoruz ve onlardan arınmaya çalışıyoruz.belki alakası yok ama oğlumu büyütürken bile yanlış bir hareketini görsem, çok üzülürdüm.onu suçlamak,cezalandırmak veya eleştirmek yerine kendime sorardım, ben nerde yanlış yaptım , bu çocuk böyle davranıyor veya hissediyor.önce kendi yanlışımı bulmalıyım.düşüncelerimizde aynı şekilde negatif,pozitif farketmiyor.sonuçta her iki şekli seçim yapan, düşünen biziz.sorumluluğunu almamız gerekiyr.onları büyütüp blinçaltına yerleştiren,işleri kolaylaştıran veya zorlaştıran biziz... eski düşüncelerimizle bu günümüzü yaşıyoruz.şu an hayatımızda ne varsa düşüncelerimizden ibaret kimseyi suçlayamayız.yeni düşüncelerde geleceğimizi belirliyor.bunun farkına varıp,zararlı olanları değiştirip,sorumluluğunu alarak, hayatımızın efendisi oluruz.daha güzel bir hayat yaşarız. kötü mü olur.Allah bize bu gücü vermiş..bunun neresi yalan?