Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 07:34 AM   #482 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Ah şu kadın milleti!...

Nerede olsa muhabbeti koyultmayı, konuyu dağıtmayı(!) nasıl biliriz, hem de sayfalar boyu...

Canlarım benim, muhabbetler arasından algıladığım olumlu enerjiler ve bugünlerde peş peşe gelen olumlu haberler öyle heyecan verici ki...

Sevgili cibelce, hoop-arını hayatına geçiriş biçimin çok güzel, hele de arınma kutusu hiç aklıma gelmemişti, çok hoş fikir. O kutuya attıklarınla ilgili gelişmeleri de paylaşırsın umarım.

Sudemciğim teveccühte bulunmuş, ancak üstadlık pirlik söz konusu değil benim için. Ben de bu yolun naçizane yolcusuyum sadece.
Teslimiyet, tövbe, istiğfar ve şükrün en yalın, en doğrudan, bir o kadar da etkili formülü hoop-arın bence.Kısa, öz...Şükürler olsun ki arınma niyetimin karşılığı olarak bu yol açıldı, yolumda da bu sitenin güzel insanları...

Bu aralar akşamları müsait olup giremiyorum foruma. Ama çalışmalarım devam ediyor. Gün içerisinde anlık durumlarla ilgili olarak sihirli dörtlüyü kullanmak sonuç verdiği gibi, Sudem'in de bahsettiği gibi huşu içinde teslimiyetle çalışmayı yapmak, hissetmek ve farkındalık güçlü etki yapıyor.
İnanıyorum ki hayatımdeğişti hava üssünden kalkan uçaklardan seçtiğimiz hoop-arın jeti, süper hızla bizi huzura götürüyor...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla