Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 09:42 AM   #43 (permalink)
Su_Duru
Üsteğmen

Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough
Standart Cevap: Cennet'ten Mektuplar:Büyük Farkındalık

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[CENTER
Büyük Farkındalık

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Oruç tutmanızı istemiyorum. Dünyayı terk etmenizi istemiyorum. Daha fazla zevk almanızı istiyorum. Bana, zevk yoluyla hizmet edersiniz, sevgililer, zorlanmış itina ile değil.
..

arkadaslar herkesin gorusune inancina saygi duyarim ama bu yaziyi okuyupda yorum yazamadanda duramadim kusura bakmayin.

Bakara Suresi 183. Ayet Ey iman edenler, oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de korunasınız diye farz kılındı.
- Kuran'ı Kerim deki oruç hakkındaki ayetler Bakara Suresi 184. Ayet Sayılı günler... İçinizden hasta olan veya yolculukta bulunan ise, diğer günlerden sayısınca tutar. Ona dayanıp kalanlar (dayanamayanlar) üzerine de bir yoksulu doyuracak fidye vermek gerekir. Her kim de hayrına fidyeyi artırırsa hakkında daha hayırlıdır. Yine de oruç tutmanız sizin için daha hayırlıdır; eğer bilirseniz.

Bakara Suresi 185. Ayet O Ramazan ayı ki, insanları irşad için, hak ile batılı ayırt eden, hidayet ve deliller halinde bulunan Kur'an onda indirildi. Onun için sizden her kim bu aya erişirse oruç tutsun. Kim de hasta veya yolculukta ise tutamadığı günler sayısınca diğer günlerde kaza etsin. Allah size kolaylık diliyor, zorluk dilemiyor. Bir de o sayıyı tamamlamanızı ve size gösterdiği doğru yol üzere kendisini yüceltmenizi istiyor. Umulur ki, şükredesiniz!
Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla