Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 11:35 AM   #484 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Evet, ihtiyaç duyduğumuz bilgi, hazır olduğumuzda bir şekilde bize ulaşıyor.

Benim de bilimsel tarafını için için sorgulayan bir yanım var. Geçenlerde pat diye karşıma sevgili MüminOKAN'ın alıntıladığı bir yazı çıktı, 'Işık Yılı Aşıldı' diye.

Nedenler daha sahaya girmeden sonuçların tezahür ettiğini kanıtlar nitelikte. Buna göre yorumladığımızda, hoop-arının işlevi daha bir anlam kazanıyor. Çünkü biz hoop-arında 'sorun' olarak görünen durumun içimizdeki nedenlerinden, hatıraların taşıdığı bağlayıcı enerjilerden arınmak üzere niyet ve dua ediyoruz. Burada nedenleri düzelttiğimizde sonuçlar düzeliyor.

Mucize gibi geliyor insana. Bunu daha önce yazmıştım, bir kez daha buradan tüm arkadaşlara öneriyorum o yazıyı.

Hoop-arınla Yaradan'la sürekli bağlantı ve şükür halinde oluyoruz. Bu sabah da 'Şükürün DNA'ya etkisi' başlıklı hoş bir yazıyla karşılaştım forumda :)

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla