Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet, ihtiyaç duyduğumuz bilgi, hazır olduğumuzda bir şekilde bize ulaşıyor. Benim de bilimsel tarafını için için sorgulayan bir yanım var. Geçenlerde pat diye karşıma sevgili MüminOKAN'ın alıntıladığı bir yazı çıktı, 'Işık Yılı Aşıldı' diye. Nedenler daha sahaya girmeden sonuçların tezahür ettiğini kanıtlar nitelikte. Buna göre yorumladığımızda, hoop-arının işlevi daha bir anlam kazanıyor. Çünkü biz hoop-arında 'sorun' olarak görünen durumun içimizdeki nedenlerinden, hatıraların taşıdığı bağlayıcı enerjilerden arınmak üzere niyet ve dua ediyoruz. Burada nedenleri düzelttiğimizde sonuçlar düzeliyor. Mucize gibi geliyor insana. Bunu daha önce yazmıştım, bir kez daha buradan tüm arkadaşlara öneriyorum o yazıyı. Hoop-arınla Yaradan'la sürekli bağlantı ve şükür halinde oluyoruz. Bu sabah da 'Şükürün DNA'ya etkisi' başlıklı hoş bir yazıyla karşılaştım forumda :)
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |